Hotel Elit, 1081 Budapest, Rákóczi út 67.
tel.: +36 1 785 8095 email: info@hotelelit.hu

A Hotel

E-mail Nyomtatás PDF

Hotelünk Budapest centrumában helyezkedik el a Rákóczi úton ami egyenesen a belváros utcáit keresztezi a Keleti pu.-tól 200 m távolságra a pesti oldalon, néhány percre az éjszakai élet központjától. A tömegközlekedés kiváló, a város bármely része, fő látványosságok könnyen megközelíthetők tőlünk. Városnéző busz indul 30 percenként az út túloldaláról.
2-3-4 vagy igény szerint akár több ágyas szobáink közül választhat, melyek tiszták és kényelmesek. Modern felszereléssel és szobánként külön fürdőszobával rendelkeznek. A szobák ára tartalmazza az internet és tv szolgáltatást.
Nem kell messzire menni, ha kikapcsolódásra vágyik, néhány lépés és a Hotel pub-ja jókedvű, fiatalos, összeszokott csapattal várja vendégeit saját terasszal, ahol hatalmas italválasztékot, koktélokat kínálunk a hét minden napján. 
A nap 24 órájában kellemes, barátságos légkört, valamint olcsóbb szálláshelyet biztosítunk mind a pihenni vágyóknak, mind az üzleti úton lévőknek.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Szobafoglalás

Akció


Kedvezmény előrefizetés esetén!

Előzetes foglalás és fizetés esetén 10 % kedvezményt biztosítunk árainkból!
A lefoglalt szobák ára előre fizetendő a teljes tartózkodásra a foglalással egyidejűleg és a foglalás törlése esetén vissza nem térítendő.


Budapest

Budapest Magyarország fővárosa, az ország politikai, művelődési, ipari, kereskedelmi és közlekedési központja, valamint nevezetes gyógyfürdőváros. A Duna két partján, az Alföld és a dombvidékek találkozásánál fekszik és a világ egyik legszebb fekvésű fővárosának tartják.